Fes un donatiu
21 Ago 2017 0 comentaris

La UFEC rep la visita de Dolors Montserrat

La Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, va visitar ahir dimecres la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Montserrat va ser rebuda pel president de la UFEC, Gerard Esteva, acompanyat del membre del Consell Directiu i president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Òscar Cruz.

La Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat va poder conèixer de primera mà els serveis que des de la Unió de Federacions s’ofereixen a federacions i clubs, així com els projectes en els quals està treballant la UFEC, entre ells el programa destinat a joves en risc d’exclusió social INSERsport, que enguany es troba en el final de la seva primera edició.

En aquest sentit, Dolors Montserrat va poder conversar durant una estona amb alguns dels nois i noies que han participat en aquesta primera edició del programa INSERsport i que actualment es troben treballant com a monitors de l’esport en el qual s’han format durant quatre mesos. Els participants d’INSERsport van tenir l’oportunitat d’explicar a la ministra la seva experiència en aquest programa i com han canviat les seves vides des de que el van iniciar el passat mes de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem cookies per a oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant pel web, significa que acceptes la nostra política de cookies.