Fes un donatiu

Els projectes de la Fundació UFEC

Cada projecte és una nova oportunitat per continuar sumant victòries per a l’esport català. Des d’aquí pots donar directament a aquells projectes que ara mateix tenim oberts i la descripció i objectius dels quals tens a la teva disposició. Si vols proposar-nos un projecte concret en el qual puguem ajudar al teu club, escriu-nos a projectes@fundacioufec.com i et respondrem al més aviat possible.

Material pels nens del Club de Rem Badalona

per Fundació UFEC
Es tracta d’un projecte per apropar als nens la possibilitat de practicar un esport nàutic, d’equip i a l’aire lliure. Potenciar l’esforç, la solidaritat i el fet de fer pinya.
Badalona

Més enllà de la pista. Esgrima per a tots

per Fundació UFEC
El projecte “Més enllà de la pista. Esgrima per a tots” té l’objectiu d’apropar l’esgrima a persones amb mobilitat reduïda així com facilitar les condicions a joves esportistes que busquen el màxim rendiment en aquest esport mitjançant l'acondicionament de la sala d'esgrima del Maresme.
Mataró

Welcome League

per Fundació UFEC
Més d'un milió de persones migrants i refugiades han creuat a Europa en els últims anys, provocant una crisi migratòria sense precedents. Creiem en l’esport com a eina d’inclusió...
Barcelona

INSERsport, oportunitat de futur

per Fundació UFEC
L’esport és una eina molt potent per sortir de l’exclusió social. Oferim formació i inserció laboral de joves en risc d’exclusió social a través de l’esport.
Barcelona

Els infants de la Barceloneta fem esport al mar!

per Fundació UFEC
El projecte té com a objectiu que nens i nenes de 7 a 12 anys de col·lectius vulnerable practiquin esport, pàdel surf amb tables col·lectives i individuals al seu barri...
Barcelona

Salvem el monument del Patí de Vela 2017

per Club Patí Vela
L’ADIPAV i la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya han establert un marc de col·laboració per unir esforços i aconseguir finançament per a la restauració i el restabliment del monument dedicat al Patí de Vela a la ciutat de Barcelona.
Barcelona

Utilitzem cookies per a oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant pel web, significa que acceptes la nostra política de cookies.