Fes un donatiu

Els projectes de la Fundació UFEC

Cada projecte és una nova oportunitat per continuar sumant victòries per a l’esport català. Des d’aquí pots donar directament a aquells projectes que ara mateix tenim oberts i la descripció i objectius dels quals tens a la teva disposició. Si vols proposar-nos un projecte concret en el qual puguem ajudar al teu club, escriu-nos a projectes@fundacioufec.com i et respondrem al més aviat possible.

Més enllà de la pista. Esgrima per a tots

per Fundació UFEC
El projecte “Més enllà de la pista. Esgrima per a tots” té l’objectiu d’apropar l’esgrima a persones amb mobilitat reduïda així com facilitar les condicions a joves esportistes que busquen el màxim rendiment en aquest esport mitjançant l'acondicionament de la sala d'esgrima del Maresme.
Mataró

ASPIRE Erasmus plus Sport

per Fundació UFEC
Participació com a partner al projecte ASPIRE Erasmus plus Sport, amb la finalitat de treballar la inclusió de persones refugiades a través de l‘esport.
Barcelona

Welcome League

per Fundació UFEC
Més d'un milió de persones migrants i refugiades han creuat a Europa en els últims anys, provocant una crisi migratòria sense precedents. Creiem en l’esport com a eina d’inclusió...
Barcelona

INSERsport, oportunitat de futur

per Fundació UFEC
L’esport és una eina molt potent per sortir de l’exclusió social. Oferim formació i inserció laboral de joves en risc d’exclusió social a través de l’esport.
Barcelona

Els infants de la Barceloneta fem esport al mar!

per Fundació UFEC
El projecte té com a objectiu que nens i nenes de 7 a 12 anys de col·lectius vulnerable practiquin esport, pàdel surf amb tables col·lectives i individuals al seu barri...
Barcelona

Salvem el monument del Patí de Vela 2017

per Club Patí Vela
L’ADIPAV i la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya han establert un marc de col·laboració per unir esforços i aconseguir finançament per a la restauració i el restabliment del monument dedicat al Patí de Vela a la ciutat de Barcelona.
Barcelona

Utilitzem cookies per a oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant pel web, significa que acceptes la nostra política de cookies.