Fes un donatiu

Els infants de la Barceloneta fem esport al mar!

Barcelona
Els infants de la Barceloneta fem esport al mar! per Fundació UFEC
El projecte té com a objectiu que nens i nenes de 7 a 12 anys de col·lectius vulnerable practiquin esport, pàdel surf amb tables col·lectives i individuals al seu barri...

Projecte esportiu per nens i nenes en situació de vulnerabilitat a la Barceloneta.

El projecte té com a objectiu que nens i nenes de 7 a 12 anys de col·lectius vulnerable practiquin esport, pàdel surf amb tables col·lectives i individuals al seu barri, la Barceloneta de Barcelona. El pàdel surf és una antiga forma de lliscament en la qual el navegant utilitza un rem o pala per propulsar-se per l’aigua mentre s’està de peu sobre una taula de surf. Aquesta disciplina té el seu origen en les arrels dels pobles polinesis.

La Barceloneta ha estat sempre un barri pescador, actualment amb un índex molt alt d’atur. El projecte es complementa amb tallers sobre la importància de respectar el mar i el coneixement de la flora i la fauna de la zona i amb l’acompanyament d’una educadora perquè facin els deures abans de practicar l’esport.

Treballem conjuntament amb entitats de la barceloneta, com Càritas.

Utilitzem cookies per a oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant pel web, significa que acceptes la nostra política de cookies.