Fes un donatiu

INSERsport al Congrés Internacional de l’Esport a les Gra...

Març 22, 2019 amb 0 comentaris
Participació de Milena de Murga en el I Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutat explicant el programa INSERsport.
Veure més

La lliga sense fronteres

Novembre 25, 2019 amb 0 comentaris
L’esport, la millor eina d’inclusió social. Aquest és l’esperit de la Welcome League, la lligueta de futbol sala de la Fundació UFEC que va arrencar divendres 22 de novembre.
Veure més

Una app per apoderar joves en risc d’exclusió

Octubre 03, 2019 amb 0 comentaris
La Unió de Federacions Esportives de Catalunya va participar en la quarta trobada del projecte europeu Urban Sports Games, celebrada a Sofia (Bulgària) la setmana passada. La reunió va servir perqu...
Veure més

Torna la Welcome League

Setembre 20, 2019 amb 0 comentaris
Aquest divendres ha engegat de nou la segona edició del projecte Welcome League, organitzat per la Fundació UFEC amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.
Veure més

La Burriac Atac!, amb INSERsport

Setembre 04, 2019 amb 0 comentaris
La Marrec Atac! enguany destinarà tots els seus beneficis a INSERsport, el programa de formació i inserció laboral de la Fundació UFEC
Veure més

Decathlon Gran Vía 2 aposta per INSERsport

Juny 21, 2019 amb 0 comentaris
La Fundació UFEC ha signat un conveni de col·laboració amb Decathlon, a través de la seva botiga de Gran Via – Barcelona, per donar suport a INSERsport.
Veure més

INSERsport, escola de valors i trampolí al món laboral

Juny 19, 2019 amb 0 comentaris
Des que la UFEC engegués ara fa tres anys el projecte INSERsport, enfocat a brindar un futur millor a joves en risc d’exclusió social, han estat molts els nois i noies que han desfilat per l’org...
Veure més

Utilitzem cookies per a oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant pel web, significa que acceptes la nostra política de cookies.