Dóna

Els projectes de la Fundació UFEC

Cada projecte és una nova oportunitat per continuar sumant victòries per a l’esport català. Des d’aquí pots donar directament a aquells projectes que ara mateix tenim oberts i la descripció i objectius dels quals tens a la teva disposició. Si vols proposar-nos un projecte concret en el qual puguem ajudar al teu club, escriu-nos a projectes@fundacioufec.com i et respondrem al més aviat possible.

INSERsport, oportunitat de futur

per Chaima
L’esport és una eina molt potent per sortir de l’exclusió social. Oferim formació i inserció laboral de joves en risc d’exclusió social a través de l’esport.
Barcelona
0 € Aconseguits 0 Dies restants 0% Recaptat

Salvem el monument del Patí de Vela

per Chaima
L’ADIPAV i la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya han establert un marc de col·laboració per unir esforços i aconseguir finançament per a la restauració i el restabliment del monument dedicat al Patí de Vela a la ciutat de Barcelona.
Barcelona
0 € Aconseguits 0 Dies restants 0% Recaptat

Refugiats & sport

per Chaima
Creiem en l’esport com a eina per a la millora psicofísica, emocional i social. És per això que estem treballant en dos projectes destinats als refugiats.
Barcelona
0 € Aconseguits 0 Dies restants 0% Recaptat

Utilitzem cookies per a oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant pel web, significa que acceptes la nostra política de cookies.